UTBILDNING NORD - KOULUTUS NORD

 

Koulutus Nord on avain pohjoismaisille työmarkkinoille. Tarjoamme noin 30 eri ammattikoulutusta, jotka täyttävät Suomen, Ruotsin ja Norjan pätevyysvaatimukset. Eri kansallisuuksien ja koulutustyyppien kirjo luo aivan erityisen ilmapiirin sekä tekee oppilaitoksestamme luovan pohjoismaisen kohtauspaikan - tällaista ympäristöä et löydä muualta.

Meillä voit opiskella turvallisessa ja tuttavallisessa ympäristössä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Oppilaitoksemme sijaitsee Ylitorniolla, keskellä kauneinta Tornionlaaksoa, yhdessä Ruotsin nopeimmin kasvavista alueista. Napapiiri kulkee kunnan pohjoisosan läpi.

Me uskomme tulevaisuuteen ja toivomme, että myönteinen asenteemme tarttuu sinuunkin opiskellessasi täällä!

 UTBILDNING NORD LOGO4x2

 

koulutus nord 1

vuosittain noin 500 norjalaista, ruotsalaista ja suomalaista opiskelijaa

koulutus nord 2 

Övertorneå sijaitsee lähellä rajaa: voit nähdä Suomen Tornionjoen vastarannalla

koulutus nord 3

takaamme asunnon kaikille muualta tuleville opiskelijoille

 koulutus nord 4

 kannustamme oppimaan tekemällä ja kokemalla, ihminen etusijalla

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme noin 30 eri ammattikoulutusta, jotka täyttävät Suomen, Ruotsin ja Norjan vaatimukset. Huomioimme koulutuksessa kunkin opiskelijan yksilölliset tarpeet sekä eri maiden vaatimukset.

Kaikki koulutukset rakentuvat käytännön oppimisen ympärille, sillä uskomme, että tekemällä ja kokemalla oppii parhaiten. Meillä saat hyvät valmiudet tulevaisuuden työpaikkoihin kaikissa Pohjoismaissa.

Takaamme asunnon jokaiselle muualta tulevalle opiskelijalle. Opiskelijan elämäntilanteesta riippuen hän voi majoittua omaan huoneistoon, soluasuntoon tai perheasuntoon. Kaikki asunnot ja huoneet ovat kalustettuja. Useimmat opiskelijamme asuvat opiskelija-asunnoissa, joissa on yhteinen keittiö ja vapaa-ajan tilat. Suomalaisille asuntoa tarvitseville opiskelijoillemme asunnon vuokran korvaa Suomen valtio.

 

pikalinkki 1 nord2x

pikalinkki 2 nord2x 

 Seuraa meitä somessa:

FBikoniIGikoni

Lisätietoja Koulutus Nordin mahdollisuuksista:

www.Utbnord.fi

 

Katso video: