PIETARSAAREN KAUPUNKI

 

Pietarsaari on kaksikielinen elinvoimainen kaupunki jossa on vahva yrittäjähenki ja hyvä työllisyystilanne. Meren ja luonnon läheisyys leimaavat ympäristöä ja asukkaita. Sijainti rannikolla on luonut pitkän historian veneenrakentamiselle, meriliikenteelle ja kansainväliselle kaupalle.

Opiskelupaikkoja on tarjolla runsaasti, mikä houkuttelee nuoria Pietarsaareen muualta maasta. Lyhyet välimatkat julkisten paikkojen, työpaikkojen, kotien, kauppojen ja palveluiden välillä tekevät asukkaiden liikkumisesta kaupungissa sujuvaa. Kulttuuri- ja viihde-elämä on monipuolista ja tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia musiikista, teatterista, taiteesta, liigaan pyrkivästä jalkapalloseurasta, muusta huipputason urheilusta ja monesta jännittävästä tapahtumasta.

PIETARSAARI LOGO4x

 

Pietarsaari 1

 

perustettu vuonna 1652, pinta-alasta n. 77% merialuetta

Pietarsaari 2

 

kaupunki, jonka palvelut toimivat vähintään kahdella kielellä (suomi ja ruotsi)

Pietarsaari 3

 

19 000 asukasta ja noin 11 000 työpaikkaa

Pietarsaari 4

 

suurimpia yksityisiä työnantajia ovat mm. Snellmanin lihanjalostus Oy, UPM Kymmene Oy sekä Swan-purjeveneitä valmistava Nautor Oy

 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pietarsaaren kaupungin tavoitteena on olla houkutteleva nykyaikainen työnantaja, jolla on osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Haluamme luoda työympäristön, jossa kaikilla työntekijöillä on samat kehittymis- ja onnistumisedellytykset.

Meille on tärkeää, että monimuotoisuuteen ja toisin ajatteluun suhtaudutaan myönteisesti, ja että ne vastaavat kaupungin asukkaiden moninaisuutta. Haluamme luoda työympäristön, jossa työntekijät toivottavat uudet työtoverit tervetulleiksi myönteisellä asenteella!

pikalinkki 1 pietarsaari2x2

pikalinkki 2 pietarsaari2x 

 Seuraa meitä somessa:

FBikoniIGikoniYT ikoni

Kysy lisää Pietarsaaren työmahdollisuuksista:

Pietarsaaren kaupunki  //  kirjaamo@pietarsaari.fi

www.pietarsaari.fi

Tutustu kaupungin haussa oleviin työpaikkoihin: http://www.kuntarekry.fi/

Katso video: