VAASAN KAUPUNKI

 

Vaasa - elämän kuuluukin olla helppoa

Vaatimattomia kaupunkeja on Suomi täynnä, mutta Vaasa ei ole yksi niistä. Vaasassa uskallamme olla rohkeasti ylpeitä itsestämme ja kehtaamme näyttää sen myös muille.

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunkina ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kansainvälisyyttä, nuorta intoa, innovatiivista osaamista ja herkkää rauhaa. Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde: meri onkin osa arkeamme ja arjessa latautumista. Vaasasta löytyy yli 140 energia-alan yritystä sekä yli 20 kulttuurielämystä kilometrin säteellä torista.

VAASA LOGO4x2

 

Vaasa 1

yli 20 kulttuurikohdetta kilometrin säteellä torista

Vaasa 2

kansainvälinen kaupunki: 120 kansallisuutta & 97 puhuttua kieltä

Vaasa 3

rakennamme huomisen ratkaisuja: Vaasan seutu on Pohjoismaiden energiateknologian keskus

Vaasa 4

Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa UNESCO:n luonnon perintökohde

 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Töitä onnellisen arjen tekijöille

Vaasan suurin työllistäjä on Vaasan kaupunki, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia; nuoria kesätöihin, opiskelijoita sijaisuuksiin, vastavalmistuneita sekä kokeneita ammattilaisia moniin haastaviin tehtäviin.

Nuorten kesätyöt

Tarjoamme vuosittain sadoille nuorille ja opiskelijoille kesätöitä, kesäsijaisuuksia, harjoittelumahdollisuuksia sekä kesäduuniseteleitä. Eniten työpaikkoja on sosiaali- ja terveystoimessa päiväkodeissa, viheralueyksikössä, kirjastoissa ja museoissa. Haku nuorten kesätöihin on jo käynnistynyt ja kestää 28.2.2021 saakka.

Terveys- ja hoitoalan kesätyöt

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on tarjolla monipuolisia kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille sekä alan opiskelijoille.

Meillä voit tehdä kesätöitä niin laitoshoidossa, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa kuin kotihoidon kotisairaala- ja kotisairaanhoitoyksiköissäkin. Hoitajien kesätyöhaku on jo käynnistynyt ja kestää 31.5.2021 saakka.

Harjoittelupaikat

Vaasan kaupunki tarjoaa korkeakoulujen, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille monia mahdollisuuksia työpaikalla tapahtuvaan harjoitteluun ja opinnäytetöiden tekemiseen. Lue lisätietoja täältä!

Mahdollisuus luoda asukkaille viihtyisä ja turvallinen arki on asia, jota moni meillä työskentelevä arvostaa työssään. Vaasan kaupungin työntekijänä teet merkityksellistä työtä: olet mukana tekemässä Vaasasta kotisatamaa, jossa ihmisten on hyvä elää, työskennellä ja opiskella.

pikalinkki 1 vaasa

pikalinkki 2 vaasa2x2 

 Seuraa meitä somessa:

FBikoniIGikoniin ikoniYT ikoni2

Lisätietoja Vaasan kaupungin tarjoamista työpaikoista:

www.vaasa.fi/rekrytointi

rekrytointi@vaasa.fi

Vaasan kaupungin kaikki avoimet työpaikat löydät Kuntarekry-palvelusta.

Katso video: