VAMIA

 

Ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja yrityksille - kolmella kielellä

Vamia tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet opiskeluun oppilaitoksessa, työelämässä tai verkkoympäristössä. Opiskelun tavoitteena voi olla ammatillinen tutkinto tai tutkinnon tietyn osan tai osien suorittaminen - luomme jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisen opintopolun tukemaan tulevaisuuden työelämää.

Visiomme on tuottaa Pohjoismaiden parasta ammatillista osaamista!

Yhteishaku 23.2.-23.3. 2021. Lue lisää!

VAMIA LOGO4x

 

vuosittain 5 000 opiskelijaa

Vamia 3

yli 60 omaa tutkintovaihtoehtoa

Vamia 4

mahdollisuus oppisopimukseen ja verkko-opiskeluun 

Vamia 5

jatkuva haku koulutuksiin 24/7

 

 

VamiaGuide – kaikki tieto koulusta yhden opon kautta

Paras motivaatio opiskeluun lähtee sisältä. Tämän vuoksi omannäköinen opintopolku sekä omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet valjastava koulutusvalinta on tärkeä osa tulevaisuuden menestystä. Vaikka verkosta löytyy valtavan paljon tietoa eri koulutusmahdollisuuksista, voi niiden suhteuttaminen omaan elämään olla vaikeaa.

VamiaGuidelta saat yleisiä infotekstejä tarkempaa ja yksilöllisempää tietoa koulutusten sisällöstä, kestosta sekä hakuprosessista. Pystymme robotteja, verkkosivuja ja kasvottomia hakulomakkeita paremmin kertomaan, kuinka eri koulutusohjelmat, niihin hakeminen ja niissä opiskelu soveltuvat kunkin hakijan yksilölliseen tilanteeseen. Vastaamme kysymyksiin ja luomme varmuutta valinnoista.

Lue lisää blogissa!

 

 Vamia VamiaGuide

 

Oppisopimus on nopea ja käytännönläheinen reitti ammattiin

Opiskelun monimuotoisuus ja yksilöllisyys mahdollistavat tänä päivänä hyvin erilaisia tapoja hankkia itselleen kiinnostavan ammatin työelämää varten. Yksi näistä moderneista opiskelumuodoista on oppisopimuskoulutus, joka tarjoaa nopean reitin ammattiin sekä käytännönläheisen keinon kehittää omaa ja työyhteisön ammatillista osaamista.

Suosituimpia oppisopimuksella suoritettavia koulutuksia Vamialla ovat mm. sosiaali- ja terveysalan perustutkinto sekä tuotekehitystyöhön ja johtamiseen liittyvät opinnot. Yleensä oppisopimusopiskeluun sisältyy lähiopetusta koululla, mutta opintojen toteutus on aina tapauskohtainen. Onko oppisopimus sinulle jo tuttu juttu?

Lue lisää blogissa!

 

 Vamia Oppisopimus

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Vamian omassa koulutustarjonnassa on yli 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Tarjoamme ammatillista koulutusta kolmella kielellä nuorille, aikuisille ja yrityksille. Opiskelijan yksilölliset tarpeet, opiskeluvalmiudet sekä aikaisemmat työ- ja elämänkokemukset otetaan huomioon opintoja suunniteltaessa.

Oppisopimus on myös vaihtoehto suorittaa ammatillinen tutkinto, joita on yhteensä 164 kappaletta. Myös tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista. Kaikkien tutkintojen rakenteet ja osat sekä sisällön löydät täältä. Jos kyseistä tutkintoa ei löydy Vamian tarjonnasta, ole yhteydessä Vamian Oppisopimuspalveluihin!

Vamiassa on mahdollisuus myös kahden tutkinnon opiskeluun (ammatillinen perustutkinto ja ylioppilastutkinto) kolmessa vuodessa. Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Vamiassa on mahdollisuus hankkia valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA).

 

pikalinkki 1 vamia2x

pikalinkki 2 vamia2x

 Seuraa meitä somessa:

FBikoniIGikoni

Lisätietoa Vamiasta ja koulutusmahdollisuuksista:

Johanna Backman 040 541 4121
Hans Kankkonen 040 186 9396

tai sähköpostilla vamiaguide@vamia.fi

https://vamia.fi/

Katso videot: