Tervetuloa mukaan Edu+Job -tapahtumaan!

Kampushalli, Kokkola 5.2.2019
Uutuus! Vaasan Kaupungintalo 7.2.2019

Edu+Job on tehokas messutapahtuma nuorille ja aikuisille, jotka hakevat opiskelu-, kesätyö- ja työpaikkoja. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston kanssa. Pääkohderyhmä ovat lukiolaiset, ammattiopisto- ja korkeakouluopiskelijat sekä työnhakijat, mutta messut ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. 

TYÖELÄMÄ / Tapaa huomisen työntekijät kasvokkain! Innosta uravalintaan ja vahvista yrityksenne työnantajaimagoa. Kerro, mitä etsitte ja tarjoatte, esim. osa- ja täysaikatyötä, kesätyötä, harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyömahdollisuutta. Luo samalla uusia kontakteja koulutusalalle.

KOULUTUS / Kerro tarjonnastanne/toiminnastanne, rekrytoi opiskelijoita ja innosta oppimiseen, luo uusia kontakteja työelämälle

( Molempien tapahtumien osastopaikat loppuunmyyty! )

Tutustu näytteilleasettajiin:  Kokkola  /  Vaasa


Helmikuussa 2018 järjestettiin toista kertaa Edu+Job-tapahtuma Kokkolassa ja mukana rekrytoimassa ja innostamassa oli lähes 50 yritysta, organisaatiota ja eri asteen kouluttajaa sekäKeski-Pohjanmaan alueelta ettämuualta.

Nyt tapahtuma tulee ensimmäistä kertaa Vaasaan ja korvaa perinteiset Knowhow-messut sekä TE-toimiston Kesätyötreffit -tapahtuman. Tämä mahdollistaa tiiviimman yhteistyön työelämän kanssa ja avaa työnantajille mahdollisuuden markkinoida ajankohtaisia kesätyöpaikkoja.

Kuvagalleria

 

Ota yhteyttä:

petra 1
Projektivastaava
Petra Långfors


"
Olen ollut alalla 10 vuotta ja tämä oli ehdottomasti minun urani hyödyllisin rekrytapahtuma."  Maria Tainio, HR-specialist VMP Group