STADEN JAKOBSTAD

 

Jakobstad är en livskraftig, tvåspråkig stad med stark företagaranda och hög sysselsättning. Närheten till havet och naturen präglar både miljön och invånarna. Läget vid kusten har gett oss en lång historia inom båtbyggeri, sjöfart och internationell handel.

Vi erbjuder många studieplatser, vilket lockar unga från andra delar av landet till Jakobstad. De korta avstånden mellan allmänna platser, arbetsplatser, hem, butiker och service gör det smidigt att röra sig i staden. Vi har ett mångsidigt kultur- och nöjesliv och våra invånare kan njuta av musik, teater, konst, en fotbollsklubb som siktar på ligan, övrig toppidrott och många andra spännande evenemang.

PIETARSAARI LOGO4x

 

Pietarsaari 1

 

grundades 1652, av arealen är ca 77 % havsområden

Pietarsaari 2

 

staden erbjuder service på minst två språk (finska och svenska)

Pietarsaari 3

 

19 000 invånare och ca 11 000 arbetsplatser

Pietarsaari 4

 

bland de största privata arbetsgivarna finns bl.a. Snellmans Köttförädling Ab, UPM Kymmene Oy samt Nautor Ab som tillverkar Swan-segelbåtar

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Jakobstad stad har som mål att vara en modern, attraktiv arbetsgivare med kompetent, välmående och motiverad personal. Vi vill skapa en arbetsmiljö där alla anställda har likvärdig möjlighet till att utvecklas och nå framgång. För oss är det viktigt med en positiv attityd gentemot diversitet och nytänkande – i stadens anda. Vi vill skapa en arbetsmiljö där nya kolleger känner sig välkomna!

pikalinkki 1 sv pietarsaari2x2

pikalinkki 2 sv pietarsaari2x2 

 Följ oss på SoMe:

FBikoniIGikoniYT ikoni

Fråga mer om jobb i Jakobstad:

Jakobstad stad  //  kirjaamo@pietarsaari.fi

www.jakobstad.fi

Bekanta dig med lediga jobb i staden: www.kuntarekry.fi/se/

Kolla på video: