Kävijöille

Edu+Job Kesätyö-, rekrytointi- & koulutustapahtuma lukiolaisille, ammattikoululaisille, korkeakouluopiskelijoille ja työnhakijoille

To 7.2.2019 klo 11-17 Vaasan kaupungintalo

Paikalla on parikymmentä toisen asteen oppilaitosta, ammattikorkeakoulua ja yliopistoa esittelevät eri opiskeluvaihtoehtoja. Työelämä-alueella yli 30 työnantajaa eri aloilta ympäri Suomen tarjoavat kesäduuneja, työ- ja harjoittelupaikkoja. Samalla he innostavat kävijöitä valitsemaan koulutus ja ammatti, joka mahdollistaa työllistymiseen seudulla.

TE-toimiston alueella tapahtuu!
TE-toimiston alueella voit tehdä joukosta erottuvan ansioluettelo ja napsaista itsestäsi kuvan ansioluettelosi tueksi, jolla varmistat, että työnantaja ottaa sinut tosissaan. Jos sinua kiinnostaa enemmän työ Suomen ulkopuolella, Eures-palvelut kertovat sinulle, mitä unelman toteuttaminen vaatii. Jos sen sijaan sydämesi sykkii yrittäjyydelle ja vain sinä itse kelpaat työnantajaksesi, käväise myös silloin TE-toimiston alueella.

Edu+Job on juuri sinua varten, joten älä missaa tätä mahdollisuutta! Täytä laukkusi tiedolla, unelmilla ja mahdollisella duunilla! 

» Mukana tapahtumassa olevat yritykset, organisaatiot ja oppilaitokset

» Kuviagalleria edellisiltä vuosilta