Kävijöille

Edu+Job Kesätyö-, rekrytointi- & koulutustapahtuma
Torstaina 7.2.2019 klo 11-17, Vaasan kaupungintalo
Maksuton sisäänpääsy!

Kenelle?
• jos olet hakemassa työpaikkaa tai kesätyöpaikkaa
• jos olet hakemassa opiskelupaikkaa ja suunnittelemassa opinpolkua
• jos olet kiinnostunut oppisopimuksesta ja yrittäjyydestä
• jos harkitset uranvaihtoa
• jos olet huoltaja ja haluat kannustaa nuorta

Paikalla on ennätysmäärä näytteilleasettajia! Parikymmentä toisen asteen oppilaitosta, ammattikorkeakoulua ja yliopistoa esittelevät eri opiskeluvaihtoehtoja. Työelämä-alueella on yli 30 työnantajaa eri aloilta ympäri Suomen tarjoavat kesätyöpaikkoja sekä työ- ja harjoittelupaikkoja. Lisäksi useampi yritys Ruotsista on mukana etsimäsä kielitaitoisia työntekijöitä.
Edu+Job -tapahtumassa saat kasvotusten neuvoja, opastusta ja tietoa työ- ja opiskelumahdollisuuksista!

Tapahtuman tavoitteena on myös vahvistaa yhteistyötä nuorten, oppilaitosten ja työelämän välillä, jolla taataan alueen tulevaisuuden tekijät. Työnantajilla on tapahtumassa erinomainen mahdollisuus tiedottaa ja innostaa nuoria valitsemaan koulutus ja ammatti, joka mahdollistaa työllistymiseen seudulla.

TE-toimiston alueella tapahtuu!

TE-toimiston alueella voit tehdä joukosta erottuvan ansioluettelo ja napsaista itsestäsi kuvan ansioluettelosi tueksi, jolla varmistat, että työnantaja ottaa sinut tosissaan. Jos sinua kiinnostaa enemmän työ Suomen ulkopuolella, Eures-palvelut kertovat sinulle, mitä unelman toteuttaminen vaatii. Jos sen sijaan sydämesi sykkii yrittäjyydelle ja vain sinä itse kelpaat työnantajaksesi, käväise myös silloin TE-toimiston alueella.

» Mukana tapahtumassa olevat yritykset, organisaatiot ja oppilaitokset

Kartta

» Kuviagalleria edellisiltä vuosilta

  

Ilmoittaudu: "SOME – make it your strength" 

WERAschedule2