För besökare

Edu+Job Sommarjobbs-, rekryterings- & utbildningsevenemang
Torsdagen 7.2.2019 kl. 11-17 i Vasa stadshus
Gratis inträde!


För vem?
• om du söker sommarjobb eller jobb
• om du söker studieplats
• om du är intresserad av läroavtal eller företagande
• om du funderar på ny karriär
• om du är förälder och vill uppmuntra och stöda din ungdom gällande studier och yrkesval
• lärare, studiehandledare och alla som är intresserade av temat

Rekordantal utställare på plats! I evenemanget deltar nu rekordmånga utställare! Ett tjugotal andra stadiets utbildningsanordnare, yrkeshögskolor och universitet presenterar olika studiemöjligheter. På arbetslivsområdet deltar över 30 arbetsgivare från olika branscher som erbjuder heltids-, deltids-, sommarjobb och praktikplatser. Även företag från Sverige deltar för att söka språkkunnig arbetskraft. Edu+Job evenemanget erbjuder dig personliga råd, stöd och information om jobb- och studiemöjligheter!

Evenemanget strävar även till att stärka samarbetet mellan unga, utbildningsanordnare och arbetslivet för att säkra arbetskraften i framtiden. Arbetsgivarna har här möjlighet att informera och sporra unga att välja rätt utbildning och rätt yrke, för att i framtiden kunna anställas av företagen i regionen.

I TE-byårns monter händer det! 

Här får du bl.a. hjälp med att skriva ett CV som sticker ut ur mängden – passa samtidigt på att ta ett nytt foto! Intresserar jobb utomlands? EURES finns på plats och berättar hur du ska gå tillväga. Här finns också rådgivning för dig som siktar på att starta eget företag.

» Skolor och företag som är med på mässan

Karta

» Bildgalleri från tidigare års evenemang

   

Anmäl dig till: SOME – make it your strength 

WERAschedule2